Με μεγάλη χαρά, περηφάνεια και αισιοδοξία σας παρουσιάζουμε την Εύπολις, μια νέα πλατφόρμα σκέψης και δράσης για την Κεντροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. (Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας δεν μπορεί να παραβλεφθεί, αφού η νέα κατάσταση στην Ιταλία κάνει τη Κεντροδεξιά παρέμβαση ακόμα πιο επείγουσα!).
Η Εύπολις είναι η μετεξέλιξη (αυτονόητη, ίσως) του μπλογκ που εδώ και χρόνια διατηρούμε, του Επί Δεξιά – κείμενά του κοινοποιούνται από αυτήν εδώ τη σελίδα συστηματικά όλον αυτόν τον καιρό, επομένως υποθέτω ότι μας γνωρίζετε καλά ήδη(!).
Η Εύπολις, ως “επίσημος” οργανισμός πλέον, θα κάνει παρεμβάσεις μέσω Κειμένων-Θέσεων, θα οργανώνει εκδηλώσεις και θα συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο, διαδικτυακά και μη, στον δημόσιο διάλογο.
Σε αυτό το πλαίσιο ήδη δημοσιεύσαμε το πρώτο Κείμενο Θέσεών μας, σχετικά με τα Ανοιχτά Δεδομένα – Open Data (συντάκτης του οποίου είναι ο Αλέξανδρος Νούσιας).
Θα ακολουθήσει, φυσικά, ειδική ενημέρωση για την πρώτη μας εκδήλωση-έναρξη, όπου θα συζητήσουμε και το πρώτο μας Κείμενο Θέσεων, και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε δια ζώσης.
Μέχρι τότε, όσοι ενδιαφέρεστε και επιθυμείτε μπορείτε να γραφτείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας: https://eupolis.eu/contact/